Τρόποι πληρωμής

1. Πληρωμή με Paypal

Εκτελέστε την πληρωμή σας με πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και American Express μέσω του συστήματος Paypal. Για να πληρώσετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω PayPal δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό στο PayPal. Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας από το smarttoys.gr και επιλέξετε να πληρώσετε με Paypal στην συνέχεια θα μεταβείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PayPal. Στον δικτυακό τόπο του PayPal μπορείτε να εισάγετε κατευθείαν τα στοιχεία της κάρτα σας όπως θα κάνατε σε ένα οποιοδήποτε ηλεκτρονικό τραπεζικό σύστημα.
Αν πάλι διαθέτετε λογαριασμό στο PayPal μπορείτε να κάνετε login στον λογαριασμό σας και κατόπιν να ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν τα γνωρίζει κανένας άλλος εκτός από εσάς και την PayPal. Κανένας αριθμός πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας ή άλλα τραπεζικά στοιχεία δεν αποθηκεύονται και δεν γνωστοποιούνται στο smarttoys.gr διασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη ασφάλειά σας. Μόλις μας αποσταλεί η επιβεβαίωση πληρωμής από το PayPal η παραγγελία σας θα εκτελεστεί άμεσα.

2. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας (αντικαταβολή).

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της υπηρεσίας  courier και επιβαρύνεστε με επιπλέον χρέωση  για τα έξοδα αντικαταβολής τα οποία ανέρχονται σε 2,50 ευρώ .
Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός  Ελλάδος.
Για παραγγελίες εντός Αττικής η παράδοση μπορεί να γίνει και από εμάς στο χώρο σας κατόπιν τηλεφωνικής συννενόησης. Σε αυτή τη περίπτωση δε  χρεώνεστε τα έξοδα αντικαταβολής.
Ισχύει μόνο για αποστολές εντός Αττικής.

3. Πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας

Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και πληρώστε στο φυσικό μας κατάστημα με μετρητά ή με POS. Αποστολή των προϊόντων μετά την πληρωμή ή απευθείας παραλαβή από το κατάστημά μας.

4. Πληρωμή με Viva Wallet

5. Πληρωμή με κάρτα πιστωτική, χρεωστική

6. Πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού

Μπορείτε  να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τράπεζας ή μέσω e-banking  γράφοντας το όνομά σας και τον αριθμό παραγγελίας στην αιτιολογία, διαφορετικά δεν θα είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας. Η κατάθεση μπορεί να γίνει εντός 2 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται.
Εφόσον υπάρχουν έξοδα συναλλαγής, βαρύνουν τον εντολέα.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡΙΘ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:  08460828315  
IBAN: GR7701100840000008460828315
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΣΣΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

EUROBANK BANK
ΑΡΙΘ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0760.65.0200309578
IBAN: GR6502607600000650200309578
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:   ΠΑΣΣΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ