Ποιοι είμαστε

Το Smart Toys είναι ένα εξειδικευμένο κατάστημα με εκπαιδευτικά παιδικά παιχνίδια τα οποία βοηθούν τα παιδιά στην απόκτηση γνώσεων και στην καλλιέργεια δεξιοτήτων μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι.
Τα παιχνίδια μας απευθύνονται σε όλους τους ενθουσιώδεις φίλους του είδους καθώς και σε σχολεία,εκπαιδευτικά ιδρύματα,εκπαιδευτικούς και γονείς.
Στο κατάστημά μας θα βρείτε έξυπνα παιχνίδια τα οποία αποτελούν ένα εκπληκτικό μέσο διδασκαλίας και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.
Διαθέτουμε ποιοτικά και πιστοποιημένα παιχνίδια των διασημότερων κατασκευαστών,τα οποία πληρούν όλες τις προδιαγραφές και απαιτήσεις ασφαλείας διεθνών προτύπων.
Επιλέξτε ασφαλή παιχνίδια για μωρά και νήπια που βοηθούν στην νοητική και κινητική τους ανάπτυξη.

Ανακαλύψτε έξυπνα παιχνίδια που διεγείρουν την φαντασία και την δημιουργικότητα των μικρών μας φίλων.
Εξερευνήστε τον υπέροχο κόσμο των επιστημονικών παιχνιδιών και αποκτήστε νέα γνώση για τις Φυσικές Επιστήμες και την Τεχνολογία.
Κατανοήστε πλήρως το καινοτόμο μάθημα της Τεχνολογίας και των Επιστημών με τεχνικά παιχνίδια και σετ πειραμάτων μαθησιακού ενδιαφέροντος.
Παιχνίδια λογικής και ευφυίας,έξυπνοι γρίφοι και μαθηματικά puzzle θα εξασκήσουν το μυαλό σας και θα απογειώσουν τις πνευματικές σας ικανότητες.
Για τους λάτρεις του μοντελισμού διαθέτουμε λειτουργικά μοντέλα ατμομηχανών, μηχανές τύπου Stirling, μίνι οχήματα με ατμοκινητήρα καθώς και συλλεκτικές μινιατούρες αυτοκινήτων με εκπληκτική λεπτομέρεια.

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 09:00 - 15:00  
Τρίτη -Πέμπτη - Παρασκευή:  09:00 - 14:00  17:30 - 21:00Για την επικοινωνία μαζί μας

Τηλ: 6945180550

 email: info@smarttoys.gr