Πειράματα Ενέργειας - EIN-O S BOX KIT ENERGY (EINO2380)

  • 629M.EINO2380

€9.00

Περίληψη

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τον κόσμο της επιστήμης με τα συναρπαστικά πειράματα που προτείνει ο καθηγητής EIN-O. Τα Ein-O Science Box Kits παρέχουν μια μοναδική πρακτική εμπειρία μάθησης για τα μικρότερα παιδιά και επιτρέπουν στα μεγαλύτερα παιδιά να ενσωματώνουν απλά πειράματα επιστήμης στην καθημερινή τους εκμάθηση. 


Ετικέτες

Κατηγορίες

Προσθήκη στα αγαπημένα

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τον κόσμο της επιστήμης με τα συναρπαστικά πειράματα που προτείνει ο καθηγητής EIN-O.Τα Ein-O Science Box Kits παρέχουν μια μοναδική πρακτική εμπειρία μάθησης για τα μικρότερα παιδιά και επιτρέπουν στα μεγαλύτερα παιδιά να ενσωματώνουν απλά πειράματα επιστήμης στην καθημερινή τους εκμάθηση.Θα σας μάθουν να εξηγείτε πολλά από τα φαινόμενα που συμβαίνουν γύρω σας ενώ στα χέρια ενός εκπαιδευτικού θα αποτελέσουν ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την εισαγωγή των παιδιών στις θετικές επιστήμες.

Διερευνήστε διάφορες μορφές ενέργειας που κάνουν τα πράγματα να μετακινούνται. Σε αυτό το κιτ κιβωτίων, θα ανακαλύψετε πώς μπορεί να μεταφερθεί και να αξιοποιηθεί η ενέργεια. 

Περιέχει οδηγίες στα Ελληνικά.

Κατάλληλο για ηλικίες 8+ ετών.

Επιστημονικά – εκπαιδευτικά παιχνίδια από την COG.

Ηλικία 15
Ηλικία 8
Ηλικία 17
Ηλικία 10
Ηλικία 12
Ηλικία 14
Ηλικία 16
Ηλικία 9
Ηλικία 18
Ηλικία 11
Ηλικία 13
Φύλο Αγόρι
Φύλο Κορίτσι

Σχετικά προϊόντα